Over ons

Snel Gratis Offertes is opgericht in 2005 en biedt u de mogelijkheid om vrijblijvend offertes aan te vragen bij bedrijven en zzp-ers bij u in de buurt. Deze service is geheel gratis.

Wanneer u een offerte aanvraag plaatst op SnelGratisOffertes.nl komt u direct in contact te staan met verschillende aanbieders. Wanneer u de verschillende offertes ontvangen heeft, kunt u deze eenvoudig met elkaar vergelijken. Op deze manier kunt u met weinig inspanning veel geld besparen!

Waarom zou ik offertes aanvragen bij Snelgratisoffertes?

Bij Snelgratisoffertes krijgt u offertes aangeboden van verschillende regionale en landelijk opererende bedrijven. Dit is zeer makkelijk voor u en het bedrijf! Daarnaast is het belangrijk om offertes te vergelijken. Zo kunt u namelijk geld besparen op uw opdracht. Snelgratisoffertes.nl onderscheidt zich in de markt vanwege hun uitgebreide formulieren. Waar de concurrent vooral ruimte laat voor eigen inbreng, hanteert Snelgratisoffertes vooral opties die het bedrijf vaak meer informatie geven dan de vrij in te vullen tekst. Dit verhoogt de kwaliteit van de offerteaanvragen en zodoende kan het bedrijf de consument een zeer specifiek overzicht van de kosten leveren. Daarnaast is Snelgratisoffertes een van de weinigen op de markt met meer dan 80 categorieën! U kunt bijna voor alles een offerte aanvragen bij Snelgratisoffertes. Van Aannemer Tot Zonwering, bekijk al onze categorieën op de homepage en bespaar geld!

Werkwijze Snelgratisoffertes.

Hoe werkt Snelgratisoffertes? Snelgratisoffertes bemiddelt en zorgt dat consument en MKB elkaar vinden. Tegenwoordig is het namelijk moeilijk om als MKB onder de aandacht te komen in de Online wereld. Meestal hebben deze bedrijven hier het geld niet voor, de kennis of geen tijd. Allerlei zaken die Snelgratisoffertes uit de handen neemt van MKB’ers. Zo bereiken de consumenten online ook de regionale Kleine en Middenklein bedrijven. In principe gaat het als volgt: U vult een offerteaanvraag in, deze sturen we door naar de desbetreffende partij bij u in de regio. Het bedrijf neemt contact met u op. Het is daarom ook belangrijk dat u uw bereikbare telefoonnummer invult. Het bedrijf maakt een afspraak met u om langs te komen omdat een situatie vaak duidelijker is voor de professional als deze zelf ook de situatie kan bekijken. Hierna gaat het bedrijf een offerte voor u opstellen. Hierna kunt u de goedkoopste kiezen. Als u deze procedure doorloopt, wat minder dan één minuut van uw tijd kost, kunnen we met trots tegen u zeggen: Gefeliciteerd! U heeft zojuist geld bespaard!

Vrijblijvende offertes
3 Gratis offertes in 1 minuut
Betaal nooit te veel