Dakraam modellen

Een dakraam kan is tal van modellen geplaatst worden, met verschillende materialen. De prijs is natuurlijk afhankelijk van het gekozen model en het gekozen materiaal. Hier onder volgt een opsomming van de verschillende soorten modellen dakramen.

 • Tuimeldakramen
  Het tuimeldakraam is het populairste dakraam en word ook het meest toegepast. Het heeft bedieningsgemak en is zeer veelzijdig dit type wordt om die redenen het meeste verkocht. Dankzij de vele verschillende typen tuimeldakramen, met ieder hun eigen eigenschappen kan dit type dakraam bijna overal gebruikt worden.
 • Tuimeldakraramen met verhoogde tuimelas
  Tuimeldakramen met verhoogde tuimelas tuimelen boven het middengedeelte van het dakraam, waardoor zelfs lange mensen gemakkelijk onder het dakraam kunnen staan. Het onderste deel van de vleugel dient als tuimelgedeelte en het bovenste deel zorgt voor extra lichtinval.
 • Tuimeldakramen met verhoogde tuimelas en benedenlicht
  Het tuimeldakraam met verhoogde tuimelas en benedenlicht zorgt voor een optimaal uitzicht en extra veiligheid dankzij de gelamineerde beglazing in de onderste vleugel.
 • Uitzet-tuimeldakramen
  Het uitzet-tuimeldakraam heeft een functioneel ontwerp met veel bedieningsgemak. De uitzetfunctie geeft een vergrtoe doorloopruimte tot aan de rand van het raam en biedt een wijdsuitzicht. De tuimelfuctie word gebruikt om het raam te reinigen en om de buiten zonwering te gebruiken.
 • Balkondakramen
  Het balkondakraam maakt in een handomdraai een balkon in uw kamer dankzij de uitklapbare onder en bovenvleugel
 • Elleboogramen
  De elleboogramen zijn geschikt voor verticale gevelwanden. In combinatie met een dakraam naar keuze zorgt dit type raam voor een vergroot uitzicht.
 • Uitstapdakramen
  De uitstapdakramen zorgen voor een gemakkelijke en veilige toegang tot het dak. Ze laten ook toe een ruimte te verlichten en verluchten. Ze gaan als een deur naar rechts of naar links open, tot een hoek van 90°.

Vrijblijvende offertes
3 Gratis offertes in 1 minuut
Betaal nooit te veel