Software aanbieders

Er zijn verschillende aanbieders. Er zijn echter een paar grote aanbieders die de markt domineren. De grootste aanbieder is microsoft. En jarenlang stond IBM op de tweede plek. Echter heeft dit jaar Gartner Oracle aangewezen op de een na grootste. IBM staat nu op de derde plek. Deze aanbieders bieden alle soorten software aan, waaronder bedrijfssoftware. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbieden van alle verschillende softwarepakketten. Daarnaast zijn ze ook dagelijks bezig in het verbeteren van softwarepakketten en ontwikkelen van innovatieve nieuwe pakketten.

 

Microsoft
Microsoft Corporation is een Amerikaans bedrijf met een hoofdkantoor in Redmond, Washington. Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licenseert en ondersteunt veel producten gerelateerd aan computers. Het bedrijf werd in 1975 opgericht door Bill Gates en Paul Allen. Het is het grootste softwarebedrijf van de wereld. En staat hoog in de lijst van werelds waardevolste bedrijven.

Oracle
Oracle Corportation is een groot softwarebedrijf. Het hoofdkantoor zit in Redwood City, Californië, opgericht in 1977. Het bedrijf heeft een enorme groei gezien in de afgelopen jaren en heeft zelfs de tweede speler op de markt in gehaald, IBM. Oracle groeide 3,4 procent in 2013 naar een omzet van 29,7 miljard dollar.

IBM
International Business Machines Corportation (IBM) is ook een enorm softwarebedrijf. Het hoofdkantoor staat in Armonk, New York. Het bedrijf is onder de consumenten voornamelijk bekend vanwege de eerste IBM Personal Computer, de allereerste PC. Tegenwoordig zijn ze gespecialiseerd in het verkopen van software.  IBM is zijn tweede plek kwijt aan Oracle en had een opzet van 29,1 miljard dollar in 2013.

Vrijblijvende offertes
3 Gratis offertes in 1 minuut
Betaal nooit te veel