Vloer prijzen

De kosten van vloeren verschillen natuurlijk van elkaar, afhankelijk van het materiaal wat u kiest. Zo is een vloer van natuursteen duurder dan een parket vloer. Hieronder een overzicht van de kosten van vloeren per materiaal.

Natuursteen
Natuursteen geeft een woning een prachtige uitstraling maar het hangt ook een hoog prijskaartje aan. De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van wensen en behoefte van de klant. Maar om een voorzichtige indicatie te geven van de kosten van een natuursteen vloer van een vloer oppervlakte van ongeveer 45 m2, komen de kosten op ongeveer €6.500.

Tegels
De prijs van een tegelvloer is natuurlijk ook afhankelijk van de kozen tegels. Maar om een indicatie te geven, liggen prijzen tussen €40 tot €80 per m2.

Gietvloer
Het leggen van een gietvloer is ook relatief goedkoop en de kosten liggen ongeveer tussen de €80 en €120 per m2.

Linoleum vloeren
Linoleum is een van de goedkoopste vloeren. Maar de prijzen lopen ver uit een en zijn afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal. Om een indicatie te geven, ongeveer betaald u per m2 €20.

Parket vloer
Het leggen van een parketvloer is heel erg afhankelijk van de parketsoort die u kiest. Zo lopen de prijzen uiteen van €20 tot €100 per m2.

Daarnaast zijn de prijzen ook afhankelijk van hoe u de vloer plaatst. Zo kunt u er voorkiezen de vloer zelf te leggen of u kunt een vloerleverancier inschakelen.

Vrijblijvende offertes
3 Gratis offertes in 1 minuut
Betaal nooit te veel